Q: Waarom organiseert Proxy een kart kampioenschap?
A: In onze ogen was er nog geen sociaal/sportief evenement voor Open IT Professionals. Met het Proxy Open vullen we dit gat en bieden we een dag waar Open Source specialisten van verschillende disciplines elkaar kunnen ontmoeten.

Q: Wat is het verschil tussen de individuele competitie en de bedrijvencompetitie?
A: Het verschil zit eigenlijk al in de naam. De individuele competitie is bedoeld voor Open IT Professionals die, bijvoorbeeld samen met vrienden, een leuke dag willen karten en kans willen maken op die geweldige hoofdprijs. De bedrijvencompetitie moet een strijd tussen de Open IT bedrijven van Nederland worden.

Q: Kan ik zowel met de indivuduele- als met de bedrijvencompetitie mee doen?
A: Ja. De inschrijving voor de bedrijvencompetitie moet hier door je team-captain gedaan worden. Je kunt je hier inschrijven voor de individuele competitie.

Q: Is het Proxy Open niet gewoon een simpele wervingsactie? 
A: Nee, het Proxy Open is geen wervingsactie. Het is een jaarlijks sportief en sociaal evenement voor de Open IT Professionals van Nederland.

Q: Wie zijn er allemaal uitgenodigd? 
A: Alle Open IT Professionals van Nederland zijn bij deze uitgenodigd. Dit mogen technisch specialisten of managers zijn: iedereen die met Open Standaarden zoals Linux en Unix werkt of geregeld werkt met Open Source is welkom.

Q: Ik ben IT-student. Ben ik ook welkom?
A: Helaas. Het Proxy Open is bedoeld voor professionals. Als je op het punt staat af te studeren kun je natuurlijk wel bij Proxy solliciteren zodat je volgend jaar zelfs in het Proxy Sterrenteam plaats kunt nemen.

Q: Word ik echt niet de hele tijd lastig gevallen of ik bij jullie wil komen werken?
A: Nee. Als je graag een gesprek met een van onze accountmanagers wil kan dat wel natuurlijk. Maar we zullen je zeker niet lastig vallen of spammen.

Q: Ik wil graag met mijn hele afdeling karten kan dat ook?  
A: Ja, je kunt je als bedrijven team aanmelden. Je kunt je ook individueel inschrijven en daar een nieuwe groep aanmaken (deze groep is alleen om te zorgen dat je op dezelfde tijd wordt opgeroepen om te racen, dit heeft niets met de bedrijvencompetitie te maken).

Q: Zijn mijn baas en teamleider ook uitgenodigd? 
A: Ja.

Q: Geven jullie echt een middag racen op zandvoort voor twee personen weg?
A: Ja!

Q: Moet ik nog wat meenemen naar het het Proxy Open? 
A: Ja, print je bevestigingsmail uit en neem deze voor de zekerheid mee.

Q: Waar was het Proxy Open ook alweer?
A: Het Proxy Open word georganiseerd bij Bleekemolens Race Planet te Delft. Klik hier voor de routebeschrijving.

Q: Wat zijn de prijzen die we kunnen winnen
A: Afgezien van natuurlijk eeuwige roem: Een dag racen op zandvoort voor de winnaars van de individuele- en bedrijvencompetitie. Tevens hebben we nog een stapel troostprijzen voor de nummers 2 t/m 10 van de individuele competitie.

Q: Ik wil nog meer weten.. 
A: Ok, stuur dan een mail met je vraag naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel even naar 010-24 51 800