In dit menu zijn de uitslagen terug te vinden van voorgaande jaren.

In 2016, op de dag dat 50 ervoor Disneyland "It's a small world" opende en 29 jaar nadat Mathias Rust de gehele Russische luchtmacht omzeilde en zijn sport-vliegtuigje neerzette op het rode plein, prolongeerde Ultimum met een overmacht waar de Russische defensie jaloers op zou zijn geweest de titel die ze al twee jaar in hun bezit hadden. De individuele competitie is gewonnen door Mathijs, de winnaar van het eerste Proxy Open in 2009 met bijna een seconde voorsprong op de nummer twee (in kart-termen een lichtjaar ;-).

In 2015, op de dag dat het 57 jaar ervoor vroor in Stavelot (Belgie) en 181 jaar nadat Linus Yale (wat een toepasselijke voornaam) een octrooi kreeg op het deurslot, werd het Proxy Open wederom met afstand gewonnen door Ultimum, een van Proxy's concullega's. De sterrijder van hun team, Krish won ook nog eens de individuele competitie met een indrukwekkende tijd.

In 2014, op de dag dat exact 53 jaar ervoor de eerste mens een rondje rond de aarde cirkelde en we het 181-jarig patent op de brandkast vieren, werd het Proxy Open glorieus gewonnen door Ultimum. De individuele competitie is gewonnen door Sverre van Unacle die deze competitie met een indrukwekkende voorsprong wist te winnen.

In 2013, op de dag dat op een slordige 320.000 kilometer van ons vandaan de onsterfelijke woorden "Houston, we've had a problem" uitgesproken werden, werd het Proxy Open gedomineerd door de studenten. De top-3 van de bedrijvencompetitie was student (met goud en brons voor het DUT-racingteam) en Marco de Jong van de universiteit in Delft prolongeerde in de allerlaatste heat zijn titel in de individuele competitie. Proxy bezint zich op maatregelen :-).

In 2012 werd de bedrijvencompetitie gewonnen de studenten van de universiteit in Delft. Zij gaan een dag racen op Zandvoort. Marco de Jong van de universiteit in Delft ging er ook nog eens vandoor met de individuele hoofdprijs om aan te geven dat dit geen gelukstreffer was. Gezien de overmacht waarmee de studenten wonnen moeten zij volgend jaar mogelijk met een handicap gaan rijden...

In 2011 werd de bedrijvencompetitie gewonnen door het sterrenteam van Proxy zelf maar aangezien wij slechts voor de eer (en eeuwige glorie) rijden, ging het Rabobank team er met de prijs vandoor. Een dag racen op Zandvoort. Een prijs die ook in de wacht werd gesleept door Serge Kroes die zijn directeur van Proxy net voor wist te blijven (dit is uitgebreid besproken tijdens zijn voortgangsoverleg).

In 2010 werd op 13 maart, de 16e verjaardag van de Linux kernel v1.0, de bedrijvencompetitie ingevoerd die glorieus gewonnen werd door het team van Qurius (die bij hoog en laag beweerden dat hun hele datacenter op Linux draaide dus wij konden ze niet diskwalificeren :-). Pim Vessies bleef de concurrentie ver voor en won een reis naar Rome.

In 2009 wist Mathijs van Klink de individuele competetie te winnen met een tijd van 34.70. Hij bleef met deze tijd de nummer twee slechts vijf honderdste voor. Hij won met deze prestatie een reis naar Barcelona.

 

Denk jij ook kans te maken op deze prijzen of heb je gewoon zin in een hele gezellige en geheel verzorgde dag op de kartbaan? Schrijf je dan in voor het event in 2014!